Jerusalem Post- Israil Gazetesinde Çıkan Yazı

6 Mart 2020
1773
Bakıldı

Yahudilerin Yaşadığı israil de Jerusalem Post Gazetesinde Türkiye ve Erdoğan hakkında Türkiye Muhalefetinin bile dillendiremediği detaylara yer verildi.

Bu yazıyı derecelendirin!
[Total: 0 Average: 0]

İsrail haber ajansı Jerusalem post online gazetesi Türkiye Türkleri ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında yazdıkları yazıya bir yenisini daha eklediler.

Ülkemizde içimizdeki bazı kendini bilmez haysiyet yoksunu varlıklar Mahalle kahvelerinde öğrendikleri jargonu Meclise taşıyarak Türkiye Cumhuriyetinin Başkanına en çirkin hakaretleri dile getirmekten çekinmiyorlar.

Şunu iyi biliyoruz’ki İsrail ne zaman sıkışsa Ülkemiz’de ve Dünya’daki Kuklaları sayesinde Dünya’da karmaşa çıkartmaktan çekinmemektedir.
İşgal’le Filistin Topraklarına Çöken Yahudiler Kendi sonlarının nasıl geleceğini herkes’ten çok iyi biliyorlar ve bu sebeple her zaman yaptıkları şeyi yapmaya devam ediyorlar.

Büyük Korkularını yenebilmeleri ve süreyi uzatmayı hedefledikleri için
Kargaşa
Kaos

oluşturuyorlar

İşte Jerusalem Post Gazetesinde Yayınlanan Yazı ; Suriye Savaşı israil’in Hayatta Kalma Savaşıdır

Erdoğan’ın gerçek hedefi Yunanistan’da yaygara çıkartıp dikkati gereksiz şekilde onlarin üstüne çekmek.

Ancak Erdoğan’ın gözü doğuda. Milli silahlarını İslam ümmetinin silahları yapmak, böylece İslam NATO’su kurmak, Pakistan ile nükleer silahlara kavuşmak, Suriye üzerinden hızlıca Kudüs’e girebilmek, YPG’yi bitirip Arap’larla bağlantı kurmak, Doğu Akdeniz’de petrol ve gaz cikartıp ekonomik ve siyasi büyük güç olmak, Kıbrıs üzerinden Gazze’ye çıkmak, Amerika’yı Orta Doğu’dan kovmak ve Halife ilan edilmek istiyor.
Suriye savaşı İsrail’in hayatta kalma savaşıdır.

Amerika Suriye’yi Kaybederse Orta Doğuda Cihad Başlar!

Amerika Suriye’yi kaybederse Orta Doğuda cihad başlar, Türkler ve Ruslar mücahidlere silah verir, Amerika Irak’ı da kaybeder Mısır’ı da kaybeder, her yer Türk’lerin kontrolüne girer. Türk’leri ancak hava savaşında durdurabilirdik, geç kalındı.
Hava milli savunmalarını kurmak üzereler.
İlk temasları YPG ile oluyor ve YPG’yi İsrail silahlandırdı.
Ama bir varlık gösteremiyorlar. Türk SiHAlarıyla her gün 50 asker kaybediyorlar. Geriye bir tek Akdeniz sahillerindeki birleşik Avrupa donanması kalıyor. Onlar da tehlikeli eşiğe gelmek üzereler. Bu birleşik donanma yakında Türk’lere yenilebilecek kritik eşiğe gelmiş olacak. İstendiği gibi varlık gösteremeyecekler. Türk’ler o donanmaya karşı da hazırlanıyorlar. Kıbrıs’a deniz üssü ve anti gemi füzeleri yerleştirdiler. Akdeniz sahilleri ve Kıbrıs’ta S-400 bataryaları kurdular. Yakında birleşik donanmanın da karşısına eşit güçte donanmayla gelecekler.

İslam Natosu Kuracaklar

Türkiye bunları tek başına yapabiliyorsa, İslam NATO’su ile neler olmaz. Zaman Türk’lere çalışıyor ve artık düşmanımız oldu. Türk’leri yenersek İslam’ı da yeneriz. Türk’leri yenemezsek İslam’ı kimse durduramaz ve İsrail namaz kılar. Filistin’lilere itaat edersiniz. Şeriat ile size hükmedilir. Tel Aviv ve Kudüs’te, her yerde ezan duyarsınız. Tek bir Musevi bile bu topraklarda bırakmazlar. Çocuklarınız elinizden alınır, Mücahid olarak yetişirler. Tüm dünyada Musevilik yok edilmiş olur.

Bu Süreci Erbakan Başlattı

Şununda belirteyim; Türk’lerin yükselişi Erdoğan ile değildir sadece, Erdoğan sonrasında da aynen böyle bir süreç öyle yada böyle devam edecektir. Bu Erbakan’ın doktriniydi ve süreci o başlatmıştır. Bunların bugün yada yarın olmasının hiç bir hükmü yok. Türk’lerin hedeflerinden hiç bir şeyi de değiştirmeyeceğini İsrail’in artık görmesi gerekiyor. Erdoğan gider, Türk’ler biter diye basite alırsanız hatayı burada yaparsınız.

Bizim planlarımız üzerinde Tanrının bir başka planı var.

Türk’lerin geçmişine bakın, olaylar hiçte öyle olmuyor, doktrinleri sahipleniyorlar. Türkiye’deki muhalefete de güvenmeyin, zamanla o da kalmayacak. Dediğim gibi, zaman bizim düşmanımız derim size ve işler hiçte planlandığı gibi gitmiyor sanki bizim planlarımız üzerinde Tanrının bir başka planı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir